Voordeligste prijzen als u tuinaarde gaat kopen

U wilt tuinaarde kopen tegen de voordeligste prijs? Bij ons is dat mogelijk. Dankzij een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding kunt u tuinaarde kopen van hoogwaardige kwaliteit tegen een zeer lage prijs. Tuinaarde Kopen zorgt ervoor dat de bestelde tuinaarde aan huis wordt geleverd in een big bag. Naast een zeer voordelige prijs kunt u grote hoeveelheden tuinaarde netjes en verpakt bij u thuis laten bezorgen tegen een zeer voordelig tarief. Geïnteresseerd? Lees snel verder.

Tegen zeer voordelig tarief verpakt laten bezorgen

Als u tuinaarde bij ons bestelt, is het mogelijk om ervoor te kiezen om de tuinaarde verpakt te laten bezorgen. De big bag is een uitstekende mogelijkheid als u de tuinaarde netjes en verpakt geleverd wilt hebben. Het is daarnaast erg praktisch als u niet gelijk van grote hoeveelheden tuinaarde gebruik hoeft te maken. Als u kiest voor bezorging in een big bag dan betaalt u 120 euro per m3.

Efficiënte bedrijfsvoering zorgt voor zeer laag bezorgtarief

Al onze tuinaarde prijzen zijn inclusief transport. Er geldt dus 1 tarief voor heel Nederland. Door een efficiënte bedrijfsvoering zorgen wij ervoor dat de bezorgkosten altijd verrassend laag zijn. Ongeacht waar de tuinaarde afgeleverd moet worden zorgen wij ervoor dat dit binnen 1 werkdag gebeurt indien er voor 11.00 uur besteld wordt.